NO NONSENSE GARANTIE

Uniek bij GRIP Expert: 3 jaar No Nonsense garantie bij aankoop van uw banden. Wanneer u een of meerdere banden van onze merken koopt bij een GRIP Expert, heeft u recht op 3 jaar no nonsense garantie. Bij beschadiging als gevolg van een botsing, een lekke band, onvoorziene schade of vandalisme worden uw banden gerepareerd, vervangen of vergoed. De profieldiepte bepaalt de mate van vergoeding van de band.

LEVENSLANGE GARANTIE

U mag er natuurlijk van uit gaan dat u in alle gevallen kwaliteitsbanden onder uw auto gemonteerd krijgt, welk merk u ook kiest. Maar omdat wij zo geloven in de kwaliteit van onze exclusieve merken en private labels, krijgt u op Bridgestone, Viking en Vredestein banden zelfs levenslang garantie. Dat betekent dus zonder zorgen de weg op voor een gunstige prijs.

HOE WERKT HET?

Na aankoop van uw banden, registreert u de banden via het garantieregistratieformulier. U ontvangt vervolgens een mail, deze mail dient als bewijs van de aankoop en het recht op garantie.
Indien u vervolgens aanspraak wilt maken op de garantie, gaat u met dit bewijs naar een GRIP Expert en zal er een passende oplossing geboden worden.