BANDENCHECK


Gaat u binnenkort een lange autorit maken en merkt u trillingen in uw auto die er eerder niet waren? Of maakt u zich zorgen over het profiel van uw banden? Dan is het een goed idee om een bandencheck te laten uitvoeren! Het regelmatig controleren van uw banden is namelijk erg belangrijk. Het verlengt niet alleen de levensduur van uw banden, maar zorgt er ook voor dat u veiliger de weg op gaat.


Tijdens de bandencheck worden uw banden op 6 verschillende punten gecontroleerd: de bandenspanning, slijtage, ouderdom, profieldiepte, uitdroging en algehele staat van de banden. Op basis van de resultaten bespreken we samen met u welke acties nodig zijn om uw auto weer optimaal te laten rijden. We brengen nooit kosten in rekening zonder uw toestemming, zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.


Maak snel een afspraak bij GRIP Expert voor een bandencheck. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk uw afspraak boeken bij een garage naar keuze, via de partners van mijngarage.nl. GRIP Expert en Mijngarage.nl zijn partners, daarom wordt u doorgestuurd naar de website van Mijn Garage.

Maak een afspraakVind een GRIP expert