Vredestein SeatZac actie!

Ontvang een opblaasbare Vredestein zitzak van SeatZac™ bij aankoop van 4 nieuwe personenwagen banden!

Wil jij in de zomer lekker relaxen op vakantie met een nieuwe opblaasbare en handig mee te nemen zitzak van SeatZac™? Dat kan. Bij de aankoop van 4 Vredestein personenwagen banden krijg je er een mooie zitzak bij. Deze zitzak van SeatZac™ is jouw oplossing om optimaal te kunnen genieten aan het strand, zwembad of voor de caravan. Geschikt voor elk moment van de dag om lekker tot rust te komen.
De actie loopt van 1 mei 2024 tot en met 30 juni 2024. Je kan jouw factuur uploaden via de website van Vredestein tot 15 juli 2024. Ook bij iedere GRIP Expert garage geldt deze actie, maar let op: de garage geeft jou niet de zitzak maar wel levenslange garantie op de gekochte banden van Vredestein. Een extra voordeel dus voor jou!
Heb je niet 4 nieuwe banden nodig maar liever 2? Ook dan heeft Vredestein iets leuks voor jou. Bij de aankoop van 2 Vredestein personenwagen banden ontvang je een 10.000 mAH Powerbank van Vredestein. Zo heb je altijd genoeg vermogen bij de hand om bijvoorbeeld je telefoon meerdere keren op te laden.
De voorwaarden van de Vredestein SeatZac actie vind je terug onderaan de pagina. Lees deze door zodat je goed op de hoogte bent. Je kan ook de QR-code scannen, deze stuurt je direct naar de actievoorwaarden pagina.
Om van deze actie te profiteren, doe je de aankoop tussen 1 mei en 30 juni 2024 en vervolgens heb je tot uiterlijk 15 juli de tijd om de factuur / aankoopbewijs in te dienen via de website van Vredestein: https://www.vredestein.nl/zitzak-actie/.
ActievoorwaardenVind een GRIP expert