Cashback actie!

Verdien tot €120,- euro terug bij aanschaf van nieuwe Continental banden!

Wie wil er nu niet geld terugverdienen bij de aanschaf van nieuwe banden? En het is vooral nu verstandig om je banden te laten controleren, de winter is voorbij en het is zonde om je winterbanden ook in de zomer te blijven gebruiken. In de zomer slijten de banden te veel en dit zorgt ervoor dat je in de winter weer nieuwe banden moet aanschaffen. Dus wacht niet te lang met het verwisselen van de banden.
Precies daarom kan je tot 31 mei gebruik maken van deze Continental cashback actie! Bij aanschaf van 2 tot 4 Continental banden kan je tot €120 euro terugverdienen op het aankoopbedrag van de banden. Bij iedere GRIP Expert garage geldt deze actie voor jou! De voorwaarden vind je terug onderaan de pagina. Lees deze voor deelname door zodat je goed op de hoogte bent. Er kunnen maximaal 3.000 cashback-registraties gedaan worden via de Continental website. Op de website van Continental is een teller zichtbaar die aftelt naarmate de aanvragen binnenkomen.
Om van deze aanbieding te profiteren, doet u uw aankoop tussen 15/04/2024 en 31/05/2024 en vervolgens heeft u tot uiterlijk 10/06/2024 23:59 uur de tijd om uw factuur / aankoopbewijs in te dienen via de website van Continental: www.continental-cashback.com.
ActievoorwaardenVind een GRIP expert